Kokenut parturi-kampaaja kotiin Lappeenrannan seudulla

Haluatko parturi-kampaajan suoraan kotiisi? Se onnistuu! Kiertävä Parturi-kampaamo Marianne palvelee joustavasti ja yksilöllisesti Lappeenrannassa ja lähialueilla. 


Saat kauttani kaikki perinteiset parturi-kampaamopalvelut, kuten hiusten värjäykset, leikkaukset ja permanentin. Leikkaan taidolla myös miesten parrat. Leikkaan sekä lasten että aikuisten hiukset. 

Palvelen asiakkaita heidän kodeissaan, joten mukaudun sinun aikatauluusi ja tarpeisiisi. Tarvitsen työskentelyä varten ainoastaan penkin ja suihkun, kaikki muut materiaalit ja välineet pyyhkeistä hiustuotteisiin tuon itse mukanani. Ota yhteyttä, ja katsotaan yhdessä, miten voin palvella sinua parhaiten!

Tilaa parturi-kampaaja kotiisi

Kattavat parturi-kampaamopalvelut

Kiertävä parturi-kampaamoni tarjoaa kaikki tyypillisimmät kampaamopalvelut, kuten hiusten leikkaukset, värjäykset ja permanentit. Lisäksi hoidan huolellisesti miesten partojen muotoilut sekä naisten kulmien muotoilut. Voit tilata minulta myös ripsien ja kulmien värjäykset.

Hallitsen erilaisten juhlakampausten teon asiakkaan toiveiden mukaan. Teen mielelläni kampauksia esimerkiksi häihin, valmistujaisiin ja muihin tärkeisiin juhliin. Voit tilata minut hoitamaan kampaukset isommallekin porukalle.

Palvelen yksityiskotien ohella paljon esimerkiksi palvelukodeissa ja sairaaloissa. Lisäksi tarjoan kätevät hiustenleikkuut lapsiperheille.

Hinnasto

Palvelen asiakkaita joustavasti ja vankalla kokemuksella mutta silti edullisin hinnoin. Tutustu hinnastooni ja pyydä tarvittaessa rohkeasti lisätietoja.

 • Naisten hiustenleikkaus alkaen

  25 €

 • Naisten hiustenleikkaus ja permanentti alkaen

  88 €

 • Naisten hiustenleikkaus ja -värjäys alkaen

  78 €

 • Kulmien tai ripsien värjäys alkaen

  10 €

 • Kulmien muotoilu alkaen

  7 €

 • Miesten hiustenleikkaus alkaen

  23 €

 • Partojen muotoilu alkaen

  17 €

 • Alle 10-vuotiaiden lasten hiustenleikkaus alkaen

  15 €

Osta kauttani myös laadukkaat hiustuotteet

Parturi-kampaamopalveluiden ohella saat minulta myös laadukkaat tuotteet hiusten pesuun, hoitoon ja muotoiluun. Tuon mukanani ja myyn parturi-kampaamokäynneillä esimerkiksi Goldwellin laadukkaan tuotesarjan tuotteita. Soita minulle etukäteen ja kerro, mitä tuotetta tarvitset. 

Värjäyksissä käytän muun muassa Goldwellin Elumen-tuotteita, jotka sopivat hyvin myös väriallergisille. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistani tai palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä. Kerron mielelläni lisää! Ajanvaraus liikkuvaan kampaamooni onnistuu soittamalla.